Rengøring af bil

Spar din tid og kræfter på rengøring af din bil. 

Hos AutoProCare står for en professionel rengøring af din bil, så den igen vil skinne som ny.

Professionel rengøring af din bil

AutoProCare er et bilpleje-univers der værner om at arbejde helt ned i detaljen. Det er ikke en undtagelse, når det kommer til rengøring af din bil. Vi har stor erfaring med rengøring af biler, og du vil altid modtage din bil retur skinnende og ren. Vores behandlinger er altid dybdegående, hvor vi klarer alt fra udvendig rengøring af bil gennem bl.a. dampning, rensning, vask og voksbehandling af de ydre facetter. Den indvendige rengøring af din bil vil være en detalje orienteret omgang af dampning, støvsugning og komplet rensning af alle aktuelle elementer.

Udover rengøring af din bil, tilbyder vi også professionel coating af bil, klargøring og polering af din bil.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rengøring af din bil.

Priser

Bronze vask

Sølv vask

Guld vask

Brug ventetiden fornuftigt

Hos AutoProCare går vi det ekstra skridt for, at din bil bliver så god som ny. Det er altid en fornuftig idé at investere i en ren bil. Vi ved at du passer godt på din bil, og vi lover at gøre det samme med din bil i vores varetægt. Vi skal nok få den til at skinne igen og fjerne alle afkroge af pletter, støv og snavs.

Mens vi får din bil i topstand kan du frit benytte dig af vores kontor faciliteter, mødelokale eller lounge område. Det er vigtigt for os, at du kan bruge tiden som du vil, mens vi fokuserer på en grundig rengøring af din bil.

Når vi, hos AutoProCare, udfører indvendig og udvendig rengøring på din bil, anvender vi kun de bedste produkter til rengøringen. Vi arbejder skånsomt og individuelt med hver bil og med vores erfarne team er din bil er i de skarpeste hænder. Så overlad din total rengøring af din bil til os og nyd vores eksklusive loungeområde mens din bil bliver så god som ny.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores behandlinger eller priser?Så kontakt os endelig.

Vi står klar med rådgivning og vejledning og kan altid give et godt uforpligtende tilbud med på vejen. Vi drives af at levere top professionel polering af din bil, hvor du som bilentusiast kan læne dig tilbage i vores faciliteter men din bil er i gode hænder.

Kontakt os allerede i dag, eller kom os til en snak og et kig på din bil.

En god pris på rengøring af din bil

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller interesseret i at vi kigger på din bil, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at vejlede og rådgive, og så kan vi også altid finde et godt tilbud på rengøring til din bil. Vores mål er at levere et stykke arbejde af den højeste kvalitet og sørge for den gode service til dig som bilentusiast.
Kom forbi og kom hjem med en flot bil der står helt knivskarpt.

Du kan se nogle eksempler på priser for rengøring af din bil her

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: