Vi flytter lokation Tåstruphøj 44, 4300 Holbæk  Vi flytter lokation Tåstruphøj 44, 4300 Holbæk 

Keramisk coating

Hos AutoProCare tilbyder vi professionel keramisk coating af din bil. 

Så er du sikret den ultimative beskyttelse og glans på dit køretøj!

Professionel keramisk coating af din bil

Når du vælger at få udført en keramisk coating af din bil, er du med til at forlænge dens levetid. Keramisk coating er en ekstra beskyttelse af lakken på din bil. Når du er tilfreds med, hvordan lakken på din bil ser ud, giver det mening at få lavet en keramisk coating af din bil.

Når vi, hos AutoProCare, arbejder med keramisk coating, også kendt som nano coating, så danner vi en keramisk belægning, der binder med bilens lak. På den måde bliver der skabt et beskyttelseslag, som er enormt slidstærkt og holdbart i mange år frem. Bil coating er en rigtig fornuftig investering, når det kommer til din bils levetid og ydre udseende.

Mens du venter på, at vi arbejder på din bil, er du mere end velkommen til at benytte dig af vores kontorfaciliteter, mødelokale og loungeområde. Vi stræber efter at gøre vente tiden behagelig og brugbar for dig. På den måde kan du tage arbejdet med hos os, og udnytte tiden på den måde der passer dig bedst.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med en professionel coating af din bil, kontakt os i dag og hør mere.

AutoProCare er certificeret installatør

Hos AutoProCare er vi certificeret CQuartz Installatør, hvilket er et privilegie, hvor det forventes at vi hver gang der påføres en certificeret coating, udfører arbejdet med perfektion. Det er Ikke alle der kan få lov til at blive CQuartz Professional installatør. Det er noget man kan komme i betragtning til efter en nøje udvælgelse fra leverandørens side! Ergo, så forventes det at AutoProCare har stor erfaring – ikke kun fra andre coatingsbrands, men også at man har arbejdet med CarPro’s øvrige coating produkter som f.eks. CQuartz UK, Lite, SiC osv.

AutoProCare ønsker at tilbyde sine kunder en fantastisk keramisk coating, som lige giver det lidt mere på alle tangenter ifht. CQuartz UK. Som CQuartz Professional installatør, har vi først og fremmest adgang til den suveræne CQuartz Professional Coating. Det er en coating som tilfører lakken mere fylde og dybde samt endnu bedre hydrofobisk/vandafvisende effekt og holdbarhed end CQuartz UK.

Holdbarheden på en behandling med CQuartz Professional er +48 måneder.

Der udvikles konstant på CQuartz Professional coating. Produktet er for 2020/2021 opdateret, så coating nu er endnu mere kemiresistent og har en endnu lavere kontaktvinkel. Dvs. vandet løber lettere af lakken og der er mindre risiko for kalkpletter kan sætte sig på lakken efter en bilvask. En opdatering som giver produktet endnu bedre levetid og bedre performance.

Se vores certifikater

Bil certifikat
Bilpleje diplom. Pris i pleje af bil

Giv din bil den ultimative beskyttelse

Vi vil altid anbefale, at du får lavet en nano coating af din bil. Det gør vi fordi, at vi ved, at du er glad for dit køretøj, og en coating er den komplette beskyttelse mod udefrakommende påvirkninger. Vi sørger altid for at levere de bedste resultater. Derfor anvender vi også de bedste produkter indenfor nano coating af din bil. På den måde kan vi sikre, at når du kører hjem igen i din bil, vil den være helt optimeret på beskyttelse og glans.

Der er mange fordele ved keramiske coating af din bil, nogle af dem er bl.a.:

Hvis du er interesseret i den helt store omgang af bilpleje, så tilbyder vi også rengøring, klargøring og polering af din bil.

Du kan altid komme forbi os med din bil, så kigger vi på den og finder den bedste løsning. Vi garanterer, at du kommer hjem med et køretøj der aldrig har stået skarpere. Hvis du er interesseret i at høre mere, så kan du altid kontakte os eller kigge forbi os hos AutoProCare.

Pris på keramisk coating af bil

Når du vælger at få lavet en keramisk coating af din bil, er det et signal om at du værner om dit køretøj. Tilvalget af en coating er en billig investering, når man ser på alle de mange fordele det giver efterfølgende. Før vi kan give en konkret pris, skal vi først kigge på bilens tilstand samt finde ud af, hvilken type behandling du ønsker til din bil. Vores priser er altid konkurrencedygtige. Hvis du vil høre om en mere konkret og tilpasset pris på keramisk coating af din bil, og kan du altid kontakte os. Vi står altid klar til en snak om et uforpligtende tilbud.

Hvad der påvirker prisen på keramisk coating

  • Størrelsen på køretøjet: En større bil kræver mere coating og tager længere tid at behandle, hvilket kan resultere i en højere pris.
  • Tilstand af lakken: Hvis bilens lak har mange ufuldkommenheder og ridser, dette især ved ældre biler med slid og mindre skader, kan det være nødvendigt at bruge mere tid og materiale på at forberede overfladen, hvilket kan påvirke prisen.
  • Type og kvalitet af coatingen: Der findes forskellige typer keramisk / nano coating, der varierer i pris og kvalitet. Nogle produkter kan være dyrere, men tilbyder til gengæld en længere holdbarhed og bedre beskyttelse.

 

Uanset prisen kan en investering i keramisk coating stærkt anbefales, både for at forlænge levetiden på bilens lak og beskytte mod skader. Det gør det også nemmere at rengøre bilen og opretholde en flot overfladefinish.

Forskel på keramisk coating og nano coating

Der er ikke forskel på keramisk coating og nano coating. Keramisk coating er fremstillet af keramiske nanopartikler, der giver en hård og holdbar overfladebeskyttelse. Betegnelserne er en og samme ting, som begge yder det formål at beskytte din bils overflade. Altså give et lag der er vand, skidt og slid afvisende.

Hvordan foregår keramisk coating af bil?

For at værne om din bil og få udøvet den bedste bilpleje, vil det altid være bedst at få professionelle til at udfører opgaven i stedet for at kaste sig ud i projektet selv. Processen med at anvende keramisk coating indebærer:

Først og fremmest skal bilens overflade rengøres grundigt for at fjerne alt snavs, voks og poleringsmidler. Dette er afgørende for at sikre, at coatingen kan binde sig ordentligt til lakken.

Efter rengøring skal overfladen af bilens lak poleres for at fjerne eventuelle ufuldkommenheder og skabe en glat og ensartet overflade.

Herefter påføres keramisk coating ved hjælp af enten en sprøjtepistol eller en applikator. Det er vigtigt at påføre coatingen jævnt og i et tyndt lag for at opnå det bedste resultat.

Efter påføring skal coatingen hærde i et stykke tid, afhængigt af den specifikke type coating og producentens anvisninger. Når coatingen er hærdet, er bilen beskyttet mod eksterne påvirkninger som sollys, vejsnavs, fugleklatter og ridser.

Hos Autoprocare har vi mange års erfaring med keramisk coating og tilbyder skræddersyede løsninger til vores kunder. Vores dygtige teknikere sikrer, at processen udføres professionelt og med omhu, så du kan få et resultat i verdensklasse. Kontakt os i dag for at få mere information om vores keramiske lakbeskyttelses coating til din bil.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

CQuartz professionel Keramisk coating inkl. udvendig vask og 1-trins polering

CQuartz professionel Keramisk coating inkl. udvendig vask og 2-trins polering

CQuartz finest reserve Keramisk coating inkl. udvendig vask og 2-trins polering