Vi har nu to lokationer: Ellekær 5a, 2730 Herlev & Tåstruphøj 44, 4300 Holbæk

Kontakt os i dag


  Om AutoProCare

  Vi er en virksomhed med en stor kærlighed for biler. Netop derigennem har vi fundet passionen for eksklusiv bilpleje som vi ønsker at dele med andre bilentusiaster. Vi dyrker kvalitetsresultater og den sublime service. Derfor har vi, hos AutoProCare, indrettet vores faciliteter med vores kunder i tankerne. Vi har kontorfaciliteter med wi-fi, mødelokaler og et hyggeligt loungeområde. Vi stræber efter at være stedet, hvor du kommer med din bil til plejning og i ventetiden kan bruge vores faciliteter efter behov. Det skal kunne være muligt at tage sit arbejde med hos AutoProCare, så du kan bruge din tid effektivt, hvis dette ønskes.

  Hos AutoProCare arbejder vi detaljeorienteret og effektivt med bilpleje af den højeste kvalitet. Vi specialiserer os bl.a. indenfor rengøring, klargøring, polering og keramisk coating af biler. Vi arbejder altid med de bedste produkter til de forskellige services, og du kan altid forvente knivskarpe resultater. Det er vores ønske at give dig en service og oplevelse i topklasse, så du kører fra os igen med et smil på læben. Vi stræber efter at få din bil til at skinne igen og vi garanterer altid de bedste resultater.

  AutoProCare er stedet for dig som virkelige værner om sin bil. Vi er selv bilentusiaster og er klar til at dele ud af vores erfaringer, kompetencer og glæde ved professionel bilpleje.

  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål til vores behandlinger eller priser?  Så kontakt os endelig.

  Vi står klar med rådgivning og vejledning og kan altid give et godt uforpligtende tilbud med på vejen. Vi drives af at levere top professionel polering af din bil, hvor du som bilentusiast kan læne dig tilbage i vores faciliteter men din bil er i gode hænder.

  Kontakt os allerede i dag, eller kom os til en snak og et kig på din bil.

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: