Polering af bil

Lad os stå for polering af din bil, så du kan komme hjem med et rent og skinnende køretøj.

Top service på polering af din bil

Når vi kører rundt i vores biler, er det svært at undvige skidt og snavs på vejene. Små ridser opstår nemt, og det påvirker lakken på din bil. Over tid kan du også opleve små rust pletter på din bil, der ikke er kønne at se på.

Hos AutoProCare kan vi polere din bil og fikse disse problematikker. En polering af bil er med til at give en stor genopfriskning til din bil, og det er meget tydeligt at se forskellen efter en polering. Vi har god erfaring med polering af biler, og ved derfor lige hvordan vi kan få din bil til at stå knivskarp igen. Når du vælger en professionel polering af din bil, så redder du den for at tørre helt ud.

AutoProCare udfører professionel polering til din bil. Mens du venter på dette, kan du frit benytte dig af vores faciliteter. Vi har gode kontor faciliteter med wi-fi til rådighed. På den måde kan du tage arbejdet med hen til os, hvis det lyster, og få ro til at bruge tiden som det passer dig. Derudover har vi også et mødelokale til rådighed og et hyggeligt loungeområde.

1 trins polering inkl. udvendig vask

2-trins polering inkl. udvendig vask

Forlæng levetiden på din bil

En bil vil naturligt blive medtaget med tiden og har derved løbende brug for bilpleje. En polering af din bil får glansen tilbage, så din bil igen bliver flot at se på. Udover det, så kan en polering også forlænge din bils levetid. Det er umuligt at undgå solskader, og at bilen bliver ramt af skidt og snavs på vejene. Men når vi udfører en vask og polering af din bil, beskytter det bilen i høj grad mod disse faktorer fremover. Polering af din bil fjerner også mindre ridser, der måtte være kommet i lakken.

Hvis du er interesseret i en udvidet beskyttelse tilbyder vi også coating til din bil.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores behandlinger eller priser?Så kontakt os endelig.

Vi står klar med rådgivning og vejledning og kan altid give et godt uforpligtende tilbud med på vejen. Vi drives af at levere top professionel polering af din bil, hvor du som bilentusiast kan læne dig tilbage i vores faciliteter men din bil er i gode hænder.

Kontakt os allerede i dag, eller kom os til en snak og et kig på din bil.

Pris på polering af din bil

Vi er altid klar til at lave en god deal til en polering af din bil. Da hver bil er forskellig, så udarbejder vi også en pris efter dine konkrete behov og ønsker til din bil. Hos AutoProCare lover vi imponerende resultater af polering af din bil til en god pris. Så uanset hvad stand din bil er i, så kommer vi altid med et godt og uforpligtende tilbud.

Er du interesseret i den helt store omgang af bilpleje? Det kan vi nemt fikse, da vi også tilbyder rengøring og klargøring af din bil.

Se nogle af vores priser her

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: