Vi har nu to lokationer: Ellekær 5a, 2730 Herlev & Tåstruphøj 44, 4300 Holbæk

Klargøring af bil

Vi klargør din bil så den bliver lækker og står skarpt igen.

Hos AutoProCare har vi mange års erfaring i branchen, hvor vi står klar til at hjælpe dig med professionel klargøring af din bil!

Kontakt os allerede i dag.

Kontakt os i dag


  Giv din bil den helt store klargøring

  En grundig klargøring af din bil kan være med til at forny dens liv. En indvendig og udvendig klargøring vil resulterer i at give dig følelsen af ny bil igen. 

  Klargøring af bil omfatter typisk:

  • Indvendig og udvendig rengøring
  • Polering af bilen
  • Coating af bilen

  Vores team i AutoProCare, står klar til at udføre professionel klargøring af din bil. Vi sørger for at du står tilbage med en flot og mere modstandsdygtigt køretøj, som fremover vil være nemt at vedligeholde. Hvis du står og skal til at sælge din bil, vil vi klart anbefale, at du får klargjort bilen, da det er med til at øge bilens salgsværdi.

   

  Klargøring af bil til en god pris

  Når vi skal klargøre din bil, er det med de bedste produkter på markedet, og vi er altid detaljeorienteret i vores arbejdstilgang for at sikre de bedste resultater samt din tilfredshed. Når vi udfører en indvendig klargøring af din bil, går vi aktivt efter at fjerne snavs og smuds, for bagefter at lave en forebyggende pleje. Det gør det nemmere for dig fremover, at holde bilen ren og skarp indvendigt. Vores udvendige pleje gør din bil mere modstandsdygtig over for de udefrakommende faktorer, som ikke kan undgås, og gør at bilen ser mere velholdt og ren ud.

  Vi går aldrig ned på detaljen og kvaliteten, men det betyder ikke, at vi ikke opererer med en konkurrencedygtig pris på en klargøring af din bil. Prisen afspejler omfanget af den ønskede behandling, og derfor er det svært at give en generel pris. Hvis du ønsker at høre mere om prisen på klargøring af din bil, så kontakt os allerede i dag.

  Så tager vi en snak om dine behov og giver et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at komme forbi os med din bil – så kigger vi på den!

  Mens du venter...

  Hos AutoProCare er vi altid grundige med vores arbejde, og du kan trygt overlade din bil til en klargøring hos os. Mens du venter, kan du frit benytte dig af vores faciliteter. Vi har bl.a. et mødelokale og kontorfaciliteter med wi-fi til din rådighed. Derudover har vi et hyggeligt loungeområde, hvor du også kan opholde dig.

  Vi møder dig altid med professionalisme og godt humør.

  Kontakt os i dag

  Skulle du sidde inde med spørgsmål omkring, hvordan en klargøring af din bil vil forløbe, pris på klargøring eller noget tredje, så hold endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at besvare og rådgive dig på bedst mulig vis. Hos AutoProCare går vi aldrig ned på service og kvalitet, og det vil du også kunne mærke og se med os som samarbejdspartner. Kontakt os i dag – så finder vi den helt rigtige løsning til dig og din bil.

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste bilprojekt. Dette finder du bl.a. på vores Facebook side: